CNC laser 2023

Je tu nový rok 2023 a s ním přichází CNC laser s inovativními novinkami. Fiber lasery v novém modelovém roce kladou důraz především na bezpečnost. Antikolizní funkce se dočkala zefektivnění a přibylo více senzorů hlídající pracovní prostor laserové řezačky. Největší změnou s vysokou přidanou hodnotou pro zákazníka je výrazně snížená cena celé technologie. Vláknové lasery budou v tomto roce nejlevnější za celou dobu své existence. Již v roce minulém jsme zaznamenali největší prodeje těchto skvělých CNC strojů. Nyní jsme schopni nabízet modernější laserové řezací stroje za ještě nižší prodejní cenu a to inflaci navzdory.

Prohlédněte si modely CNC laserů pro rok 2023

CNC laser pro rok 2023 s chytrými funkcemiFiber laser s bezpečnostními prvkyCNC lasery 2023 s chytrým systémem

Proč si zvolit právě fiber laser?

Pro tuto technologii se v minulém roce rozhodovalo stále více strojírenských provozů, kteří měli do dosavadní chvíle technologii CNC plazmy. Ta není ani zdaleka tak precizní jako právě fiber laser, který si zákazníky získává kvůli čistotě řezu. Také provozy vlastnící CO2 lasery začali obměňovat strojový park právě za modernější vláknový laser. Ten je pro ně totiž efektivnější a v době energetické krize se rozhodování pouze urychlilo. Lasery CNC vynikají především:

  1. Precizností pálených tvarů
  2. Kolmosti hran výpalků
  3. Efektivitou
  4. Bezpečností práce
  5. V současné době také cenou

Doporučujeme Vám v případě zvažování nákupu laserového stroje jeho osobní ukázku. Jedině tam poznáte kvalitu provedení, kvalitu výsledného pálení a také celý systém. Dovedeme Vám odpovědět na všechny dotazy ohledně těchto strojů a celkový servis stále zlepšujeme.

Navrhneme Vám vhodný výkon zdroje, tu správnou laserovou hlavu nebo třeba vhodnou výbavu trubkového laseru. Náhradní díly máme na naše lasery skladem a jsme schopni Vám také klíčové díly zapůjčit po dobu nutnou pro opravu. Po celou dobu vlastnictví stroje Vám nabízíme podporu jak technickou tak osobní. Více informací Vám rádi sdělíme prostřednictvím našeho emailu či po telefonu.